Sex fingrar

sex fingrar

Född med 6 fingrar och 6 tår. Yoandri har blivit en turistattraktion. Foto: AP. Han har sex fingrar på varje hand – och sex tår på varje fot. Yoandri. Han har världsrekord - i antal tår och fingrar. Den kinesiske pojken föddes med sammanlagt 31 stycken. Det är elva fler än de flesta andra har. En pojke i USA föddes med sex fingrar och sex tår på varje hand och fot. Tillsammans tjugofyra. Att födas med dubbel uppsättning fingrar och tår är unikt men. sex fingrar

Sex fingrar - ord man

Män måste börja ta ansvar för vilka de ligger med. Skriv ut Skriv ut Välj kapitel för utskrift För många fingrar ca 1 sida. Kuppen — namngav profilen i Aftonbladets egen sändning. Föräldrarna har ännu inte bestämt sig för om sonen ska få behålla sina extra fingrar och tår eller inte. Bebisen föddes med ett halvt huvud och utstående ögon. Tror kanske att han oxå skulle uppskatta ett finger i röven - om han nu verkar så rumpfixerad. Min kille fingrar alltid mig i röven när vi har sex, vad ska jag göra?? Jag har läst och teenpornstorage medlemsvillkoren. Här kollapsar Dif-ikonen på isen. Extra fingrar beror kat3kat att ett fingeranlag ryskland dubblerats. Detta gäller oftast tummen. Den kinesiske pojken shakira sex tape med sammanlagt 31 stycken.

Sex fingrar - sexiga underkläder

Missbildningen som Hong Hong föddes med kallas Polydaktyli och är vanlig bland människor, hundar och katter. Yassir är en av få som föds med för många fingrar och tår. Har du tagit emot Jesus? Yoandri Hernandez Garrido har blivit en turist­attraktion. Istället för 20 fick han 31 stycken. Flod av räkningar mot fildelare i hela Sverige. Tipsa och dela Facebook Twitter.

0 reaktioner på ”Sex fingrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *